<![CDATA[Sunnfrokost - BLOGG - NYHETER!]]>Sat, 06 Feb 2016 04:06:11 -0800Weebly<![CDATA[Det startet i vår familie 17 år tilbake...]]>Fri, 05 Feb 2016 11:41:25 GMThttp://www.sunnfrokost.net/blogg---nyheter/det-startet-i-var-familie-17-ar-tilbakeFor over 17 år siden begynte mine foreldre en livsstilsforandring for å få mer energi i hverdagen! Fra å fylle bilen med brus når vi skulle på ferie, spise mange brødskiver på kvelden og puffet ris og Corn flakes til frokost...de var slappe, slitne og hadde ikke overskudd til å leke med meg og brødrene mine. De tok valget om å teste produktene til HERBALIFE, og hverdagen endret seg! De begynte å få mer energi, ble mer opplagt, fikk godt humør, og pappa gikk ned 10 kg!! De ble mer aktive og vi kunne gå på fjelltur hele familien og leke mer sammen i hverdagen💚 Jeg vet ikke hvordan livet vårt hadde vært den dag i dag om de ikke hadde sagt ja til å prøve... Men jeg er så takknemlig for at de gjorde det! Det å starte dagen med herbalife sin ernæringsrike Shake, en kopp urtete og et glass aloe juice som tar under 1 min å lage og på den måten gi kroppen akkurat det den skal ha av næringsstoffer i et måltid føles helt fantastisk! 🌟 Jeg kjenner at kroppen min fungerer utrolig bra, har overskudd hele dagen, yter godt under trening, har ingen smerter eller ubehag. Var i kjempe god form hele svangerskapet og gikk ned de 13 kg jeg gikk opp på en sunn måte etterpå 💚 Jeg har strammet opp kroppen og blitt sterkere, og dette er takket være Herbalife sine produkter kombinert med vanlig mat, fysisk aktivitet og nok hvile! Tusen takk mamma og pappa, og tusen takk Herbalife 💚 ‪#‎changingpeopleslives‬ ‪#‎thankyouherbalife‬ ‪#‎happyhealthylife‬‪#‎herbalife‬ ‪#‎herbanutrition‬
Se flere fantastiske produkthistorier på Facebook gruppen: ProductResult - I used to be!

Annelin  
]]>
<![CDATA[Ønsker julemåneden hjertelig velkommen! ]]>Tue, 01 Dec 2015 09:59:04 GMThttp://www.sunnfrokost.net/blogg---nyheter/nsker-julemaneden-hjertelig-velkommen1. Desember er her og jeg starter dagen på best mulig måte! Denne smoothien kommer til å bli min favoritt frokost i desember.  

Oppskrift:
50 ml melk, 150 ml vann, 50 ml eplejuice, 3 ss F1 sjokolade, 2 ss PDM og frosne jordbær. 
Den ble RÅ god! 

Dette er dag 13 av 21 dager med shakechallenge! Det er utrolig hvor mer bevisst man blir når man har en slik challenge på hva frokosten består av. Dette har jo vært min frokost og blitt en god vane i 17 år, og jeg er like fornøyd! Jeg føler meg utrolig godt, den gir meg metthetsfølelse og masse energi! Gleder meg til frokost hver dag og rekker alltid å få i meg masse næring før dagen starter uansett om jeg har god eller dårlig tid. Anbefales! 
]]>
<![CDATA[G O O D   M O R N I N G! ]]>Thu, 26 Nov 2015 13:43:36 GMThttp://www.sunnfrokost.net/blogg---nyheter/g-o-o-d-m-o-r-n-i-n-gHva er det som gjør denne frokosten så mye bedre enn andre typer frokost??

Det jeg vet er at kroppen min får i seg alle næringstoffer som den trenger i et måltid slik at den fungerer optimalt. Jeg blir god og mett, føler meg veldig bra og får masse energi til å starte dagen :) 

Shaken inneholder riktig mengde og type karbohydrater, høykvalitetsproteiner i riktig mengde ift mitt daglige behov,fiber, vitaminer og mineraler.

Urteteen inneholder antioksidanter som støtter mitt immunforsvar, og den virker oppkvikkende. Elsker en kopp urtete på morgenen! 

Aloe mango juice setter en god smak på vannet, gir meg vitaminer og den er bra for magen og tarmhelsa. (Inneholder ikke sukker). 


Det aller beste = Alt dette er klart på 1-2-3!! :) 
Dette var dag 7 av en 21 dagers shake challenge. 

Hva spiser du til frokost? Hvordan føler du deg etter du har spist frokost?

‪#‎suntogenkeltoggodt‬ 
#‎herbalifenutrition‬ 
‪#‎21dayshakechallenge‬ 
‪#‎morgenstund‬
]]>
<![CDATA[Næringsrik skogsbærsmoothie til frokost. ]]>Tue, 24 Nov 2015 13:38:31 GMThttp://www.sunnfrokost.net/blogg---nyheter/naeringsrik-skogsbaersmoothie-til-frokost
Det er super enkelt å lage! 
  • Jeg bruker 200 ml vann og 50 ml eplejuice
  • 3 ss Proteindrinkmix 
  • 2 ss Formula 1 Jordbærshake 
  • 1 håndfull frossne skogsbær
  • Kjører i blenderen i noen sekunder... 

Kroppen føles utrolig bra etter jeg har fått i meg denne smoothien på morgenen. Jeg vet at kroppen min får i seg alle makro og mikro næringsstoffer som den trenger i et måltid. Jeg får også i meg ca. 21 gram proteiner. På den måten holder jeg meg god og mett frem til lunsj :) 
]]>
<![CDATA[Hello monday! ]]>Mon, 23 Nov 2015 12:44:51 GMThttp://www.sunnfrokost.net/blogg---nyheter/hello-mondayØnsker en ny uke hjertelig velkommen!
Vi kom hjem i går kveld etter en koselig helg hos familien til samboeren min i Kristiansand. Vi var i barnedåp til Hermine sin nydelige lille fetter i går og det var koselig. Mye god mat og kaker. 
Så i dag startet mandagen med en raskt, enkel, næringsrik og god frokost! F1 Sjokolade shake i soyamelk til meg og i vanlig melk til samboeren min, en kopp oppkvikkende urtete med antioksidanter og et glass vann med masse næringstoffer fra Aloe mango urtekonsentrat. 

Da var vi klare til å starte dagen! Samboeren reiste i full fart på jobb, og jeg skulle levere i barnehagen :) 
Dro på Sats Storo etterpå, og gjennomførte en morgenøkt: 2000 m roing, 1000 m ski staking (eller hva det apparatet kalles.. :D) og 20 min intervall løping på tredemølla...! Føltes veldig godt etterpå ^^ Fylte på med en iskald sjokolade F1 shake + PDM rett etter trening. Da vet jeg at kroppen får i seg det den trenger av makro og mikro næringsstoffer slik at jeg får bedre utbytte av treninga, som igjen gir resultater! 

Så nå er det bare å fortsette dagens gjøremål og aktiviteter! =)
Annelin 
]]>
<![CDATA[!!! Core PULS... !!! ]]>Fri, 20 Nov 2015 10:09:43 GMThttp://www.sunnfrokost.net/blogg---nyheter/-core-pulsTreningsøkt nr. 4 denne uka! Og det var på tide å utfordre meg selv litt.. Denne timen er noe nytt jeg ikke har fått med meg eller prøvd før, så det kunne jeg jo helt sikkert klare :D  

"Core Pulse er eksplosiv kondisjon, styrke og balansetrening. Treningen gjøres på et brett som kan vippe og rotere slik at alle bevegelser utfordrer balanse og stabilitet."
Vi brukte dette brettet, og det var utrolig GØY! Slitsomt og digg trening ^^

Med Cr7-Drive på vannflaska hadde jeg masse energi å gi under hele timen!

Fylte på tanken med F1 jordbær og PDM rett etterpå (Y).. Nå bærer det videre til et av mine medlemmer hvor vi skal ha oppfølging av en kunde som har prøvd 3 dagers prøvepakken på F1 shake. Det blir spennende å se hvilken plan vi skal legge fremover. 

Ha en super fredag! 

​Annelin 


]]>
<![CDATA[You did it!! ]]>Tue, 10 Nov 2015 21:08:35 GMThttp://www.sunnfrokost.net/blogg---nyheter/you-did-itDenne uka avslutter vi runde nr.4 med 4 ukers FitCamp i Kampenpark og i dag gjennomførte denne jenta avsluttende fysisk test, scanning og måling! Og jeg ønsker å gratulere deg, Anniken for den fantastiske innsatsen du har lagt ned i disse fire ukene. Du har tatt grep og gjort endringer i kostholdet og trent fast sammen med gjengen i Kampenpark to ganger i uken. Du sykler til og fra trening, går til og fra jobb, og du har en utrolig positiv og god energi som smitter! :) Jeg er stolt av deg og kjempe glad for at du har nådd målet du hadde satt deg for disse 4 ukene! Gleder meg til å følge deg videre :) 


Resultatene er helt fantastiske: 
• Ned 2,2 kg 
• 3,1 kg ned i rent fett! 
• Økt muskelmassen 👊💪👌 
• Redusert bukfett med 1 
• Gått inn totalt: 9 cm hvorav midje 5 cm!! 
• Økt antall push ups med 2 
• Økt antall knebøy med 2
Stolt av deg, Anniken! :) 
]]>
<![CDATA[Morgentrim: ENERGY]]>Fri, 06 Nov 2015 19:51:23 GMThttp://www.sunnfrokost.net/blogg---nyheter/november-06th-2015Startet fredagen med timen: Energy på Sats Hellerud sammen med to fantastiske og spreke jenter jeg har blitt kjent med på fitclub - barseltreninga, Elisabeth og Lene! :D 
Høy puls, høy puls og høy puls...! Ja, vi fikk kjørt oss! En utrolig deilig følelse etterpå.. 

Shake og urtete til frokost før trening, cr7-drive drakk jeg under treningstimen og rett etterpå lagde jeg meg en sjokolade F1 shake. Jeg ønsker å få utbytte av all trening jeg gjør, og da sørger jeg for at kroppen får i seg god næring. 
]]>
<![CDATA[Trening i Kampenpark]]>Thu, 05 Nov 2015 20:30:28 GMThttp://www.sunnfrokost.net/blogg---nyheter/trening-i-kampenparkFor en god følelse det er når økten er gjennomført og det svir i låra og rumpa etter BONUS øvelsen...! Det er utrolig deilig å trene ute når vi først har kommet i gang og kroppen blir varm. Vi har det kjempe gøy og hyggelig sammen mens vi trener, puster og peser!

Det gjorde godt med CR7-Drive på flaska under trening, og en restitusjonsshake etterpå med Tropisk Frukt smak :) 

Tusen takk for i kveld, og bra jobba! 

]]>
<![CDATA[Få igang forbrenningen på morgenen]]>Thu, 05 Nov 2015 11:50:46 GMThttp://www.sunnfrokost.net/blogg---nyheter/fa-igang-forbrenningen-pa-morgenen
Kroppen restitueres og henter seg inn gjennom natten når du sover. Når vi står opp og skal starte en ny dag trenger kroppen påfyll av både vann og næring. Kroppen trenger også å få igang forbrenningen. Bli med du også og kjør Herbalife sin Squat challenge: 2*15 Squats hver morgen i 21 dager! 
]]>